top of page

ÜGYFELEINK ÉRDEKEIT SZEM ELŐTT TARTVA
KÖZEL 10 ÉVE

Körülbelül 10 évvel ezelőtt vásároltam egy külföldi okmányokkal rendelkező gépjárművet. Laikusként fogalmam sem volt, hogyan és hol kell kezdenem az autó magyarországi forgalomba helyezését.
Az interneten keresgélve azonban egy céget sem találtam, aki a segítségemre lett volna a honosítási eljárásban.

Nem volt más választásom, elhatároztam hogy magam intézem a teljes forgalomba helyezést. Szinte azonnal falba ütköztem, hiszen első utam a Nemzeti Adó,- és Vámhivatalba vezetett, hiába. Szerencsémre tájékoztattak a pontos ügymenetről, amit végig is jártam.

Az élet adta lehetőségeket meg kell becsülni, így elkészítettem az első honlapom. A legfontosabb alapelvem a mai napig nem változott: az Ügyfeleket mindenről teljeskörűen tájékoztassam, minden felmerülő költségről pontos, átlátható elszámolást nyújtsak az ügyintézés végén.

10 év elteltével a motivációm még mindig ugyanaz: elégedett, mosolygós Ügyfelek, akiket rendszám alapján megismerek a városban és akik a későbbiekben nyugodt szívvel ajánlanak családtagjaiknak, barátaiknak.

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és csapatommal segítségére lehetünk külföldi gépjárművének magyarországi forgalomba helyezésében.

Üdvözlettel
Nagy Anett

bottom of page